Disseny web WordPress

 

Realitzem el disseny dels teus projectes web, amb dissenys actuals, nets, minimalistes, atractius i funcionals per assolir els teus objectius. Amb això aconseguim donar una imatge professional per oferir els teus serveis.

Tendes On-Line

 

Creem solucions de comerç electrònic per a empreses i comerços. El projecte de la botiga en línia es desenvoluparà en Woocomerce de WordPress en funció de les teves necessitats. El que pretenem és optimitzar els teus recursos perquè tinguis presència i impacte amb els teus clients. Contacta amb el nostre equip per dur a terme el teu disseny web ecommerce.

SEO-SEM

 

El posicionament SEO (Search Engine Optimization) és el conjunt de tècniques que s'apliquen en una pàgina web amb l'objectiu de millorar la seva posició en els resultats de cerca a nivell orgànic. Podríem dir que el SEO és el posicionament natural d'una pàgina web en els cercadors. El concepte SEM (Search Engine Marketing) fa referència a les pràctiques que es realitzen en un web per obtenir la major visibilitat mitjançant campanyes de publicitat en els cercadors.

Xarxes socials

 

Les xarxes socials, com Facebook, Twitter o Instagram, són el lloc on els teus clients actualment viuen i tenen converses. On intercanvien recomanacions, pregunten i comparteixen enllaços. Si vols entrar a la conversa, la teva empresa ha d'estar present.

Disseny web adaptatiu

 

El disseny web adaptatiu és una tècnica de disseny web que busca la correcta visualització d'una mateixa pàgina en diferents dispositius. Des ordinadors d'escriptori a tablets i mòbils. Avui dia accedim a llocs web des de tot tipus de dispositius; ordinador, tablet, smartphone ... de manera que, cada vegada més, ens sorgeix la necessitat que la nostra web s'adapti als diferents mides dels mateixos.

 

Manteniments web

El manteniment web és un factor tan important com el disseny o la pròpia creació d'una web. I és que permet que la teva pàgina online aconsegueixi els objectius pels quals la vas crear al principi. Segur que t'agradaria que tot aquell que visités la teva web es portés una bona impressió. Però segur que també t'has trobat, com a usuari d'Internet, amb molts webs amb enllaços trencats o pàgines que no funcionaven.

Amb un bon manteniment web, pots cobrir les següents tasques:

  • Actualització de continguts (fotos i textes)
  • Còpies de seguretat per possibles incidencies
  • Comprovacions d'una web ok i reparació enllaços trencats
  • Seo o publicitat a Instagram (en el cas que sigui contractat)
  • Renovacions de hosting i domini
  • Renovació certificat SSL

Les nostres valoracions

Implicació en els projectes

98%

Disseny gràfic corporatiu

95%

Comunicació Monweb-Client

100%

Satisfacció dels clients (fidelitat)

85%
SELLO1
monweb.es copyright 2021 Vilassar d Mar
Abrir chat
error: Alerta: ¡¡El contenido está protegido !!