La tenda online per al xicotet comerç

Perquè necessites una tenda online?

El comerç electrònic comença a irrompre amb força dins del comerç tradicional que busca noves estratègies en un context de crisi i canvi en el comportament dels consumidors.

Tot i que en un principi la relació entre comerç electrònic i comerç tradicional es plantejava com una confrontació, ara s’ha desvelat d’una manera molt més realista i integradora. Actualment guanya pes la idea d’unió entre el comerç tradicional i les possibilitats que aporten les noves tecnologies dins del comerç online. Els comerciants han entés que la unió sols fa que complementar i potenciar les vendes.

Possiblement la gran errada dels venedors que es van llençar en un inici va ser concebre la tenda online com l’adaptació d’un model tradicional en un canal nou. Però aquesta no és línia que cal seguir si volem treure tots els avantatges que el comerç online pot aportar-nos com a venedors.

La idea és pensar que el comerç tradicional, com el món en general, s’ha de renovar  i ha d’integrar les noves tecnologies en el seu funcionament diari. En aquest sentit, el comerç tradicional aporta al consumidor confiança en la marca i en l’existència física, i la tenda online permet reduir estoc i despesesampliar mercatoferir major disponibilitat horaria i fidelitzar clients.

Aquest últim aspecte és la clau: el nou comerç ha de fixar l’objectiu en coneixer més els seus clients, comunicar-se amb ells més fácilment i procurar-los un marketing personalitzat   amb ofertespromocions i vals descompte.