Encara no tens web?

La web de la teua empresa

Les empreses han de desenvolupar la seva activitat en un entorn digital que lligue amb la societat per a la qual treballen.

Les noves tecnologies són una eïna de millora d’eficiència interna per les empreses mitjançant la qual aquestes obtenen una automatització dels seus processos interns, per exemple usant programes de facturació o inventaris digitals. Aquestes eïnes fa temps que han estat assumides tant per les grans empreses com per les xicotetes i mitjanes (PIMES).

Però sembla que la millora de processos d’interacció amb els agents externs, que poden aportar també les noves tecnologies, està resistint-se en els negocis mitjans i menuts. Un correu electrònic corporatiu i una web serien les eïnes més bàsiques que qualsevol empresa deuria tenir en compte.

Les PIMES necessiten integrar-se en la xarxa, tenir almenys una web de presentació, si no volen quedar al marge. Aquelles que es retarden massa en la incorporació posaran en perill no només la seva competitivitat sinó la seva supervivència.

En aquesta web és necessari almenys especificar els serveis que oferta l’empresa, la seua localització, la informació de contacte i totes aquelles dades que considerem que l’usuari pot preguntar-se sobre nosaltres.

I es que les estratègies en el futur dels negocis passen per posar-se a l’abast de clients, clients potencials i proveïdors d’una manera senzilla, ràpida i fàcil.